Anđelo Ranković ISKORISTIO PRILIKU: Nakon što je Veliki šef poslao saopštenje, TAKTIČKI povukao potez

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2023, 19:09

Anđelo Ranković ISKORISTIO PRILIKU: Nakon što je Veliki šef poslao saopštenje, TAKTIČKI povukao potez

Verujemo da niko nije bio srećniji od njega kada je shvatio da se devojke lome oko njega. Sad je pokazao zašto ga zovu Apolon.

Nakon što je Veliki šef obavestio učesnike ''Elite'' da je vreme za slikanje novogodišnjeg editorijala za medije, među prvima koji su stali ispred kamere, bili su Anđelo Ranković i Anita Stanojlović.

Oni su dvojac koji je trenutno najaktuelniji u Beloj kući, te ne sumnjamo da će mnogi, a mahom onaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stariji deo publike biti oduševljen. No, Anđelo je iskoristuio ovo fotkanje kao odličnu priliku da uhvati Anitu oko struka.

Dok su Aneli i Janjuš pokušali da se što pre odvoje jedno od drugog, Anita je uživala u momentima pored Anđela, te je dala sve od sebe da ono potraje što duže.

Odeveni svečano, raspoloženi pred kamerama i orni za fotkanje, stajali su jedno pored drugog te su iskoristili momenat i razmenili koji pogled, ali i dodir.

Anđelova ruka je sasvim "slučajno" završila na Anitinom struku, a pomalo je skliznula i niz leđa.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.