Anđela nikad jače UDARILA na Anu: Objavila DOKAZE da je Ćurčićka PREVARILA NACIJU? U sve upleten Zvezdan

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 23:01

Anđela nikad jače UDARILA na Anu: Objavila DOKAZE da je Ćurčićka PREVARILA NACIJU? U sve upleten Zvezdan

Ovaj rat na društvenim mrežama se ne smiruje.

Skandal koji trese javnost izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama u danima iza nas, a sada je došlo do kulminacije. Glavne akterke, bivše učesnice rijalitija "Zadruga",  Anđela Đuričić, Tara Simov i Ana Ćurčić otpočele su javni obračun nakon što su se pojavile eksplicitne fotografije Anđele Đuričić. Njih tri se međusobno napadaju potem društvenih mreža i iznose dokaze i prljav veš iz privatnog života.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Netrpeljivost između Ane i Anđele je počela kada se Đuričićeva upustila u vezu sa Ćurčićkinim partnerom, Zvezdanom Slavnićem. Nakon Anđelinog odlaska sa Hajpa, otpočele su još jači javni "rat" putem društvenih mreža.

Anđela je sada optužila Anu da je slagala naciju da je uklanjala tetovažu posvećenu Zvezdanu. Nedavno je Ana objavila video snimak u kom se vidi da je otišla na lasersko uklanjanje tetovaža.

- Skidamo tetovažu, ime i potpis! Sad će, pupupu - rekla je Ana u snimku, a osmeh nije skidala sa lica.

Međutim, sada je Ana objavila sliku na kojoj se vidi da prima infuziju, a na ruci je i dalje prisutna tetovaža. Ovaj "detalj" je odmah zapao za oko Anđeli, pa ju je javno prozvala.

- Sad potvrđeno i ovako javno zašto mi ne silaziš sa kičme već godinu i po dana. Tetovaža "Bezuslovna" je i dalje tu. Dobro si je skinula na onim videima gde "obmanjuješ narod". Anči "žrtva nasilja" i dalje nosi tetovažu - napisala je Anđela na svom Instagram profilu.

Međutim, svako ko se razume u tetovaže zna da je potrebno po nekoliko laserskih tretmana da bi tetovaža nestala. Postoji mogućnost da je Ana započela proces, ali da još uvek nije u potpunosti uklonila tetovažu posvećenu Zvezdanu.

Srbija Danas/I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.