Nikada na to ne biste pomislili: Kakav dečko treba Goci Tržan? (FOTO)

Izvor: S media, 27.Nov.2012, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikada na to ne biste pomislili: Kakav dečko treba Goci Tržan? (FOTO)

Pop pevačica ne prestaje da šokira javnost

Goca Tržan je otkrila kakav joj dečko treba.

–Tako bih volela da imam dečka koji brutalno igra! Znam treba mi gej dečko! Zašto da ne, napisala je popularna pevačica poznata po britkom jeziku na svom „Twitter“ profilu.

Ko zna? možda je Goca na ovaj način htela >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da stavi do znanja svom trenutnom dečku Raši Novakoviću šta od njega očekuje?

Izvor: Izvor: Smedia, Foto: Facebook

Pretraga po temi: Goca Tržan, Pevačica, Raša Novaković, Dečko, Gej

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Njemu prisutni ne smetaju: Ščepao Zvezdu Granda bez blama! (FOTO)

Izvor: S media, 27.Nov.2012

Njemu ne smeta publika, a ni prizor nije publici smetao! ..Učesnica novih Zvezda Granda Dejana Erić, ni na jedno snimanje ne ide bez svog dečka. Posle završene večeri i još jednog prolaska u sledeći krug, zaljbljeni par nije krio sreću i radovali su se na veoma neobičan način. Dečko je pred...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.