Anabela i Luna Đogani snimaju duet! Pesma je nekoliko godina bila na čekanju!

Izvor: Svet plus, 03.Sep.2019, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anabela i Luna Đogani snimaju duet! Pesma je nekoliko godina bila na čekanju!

Anabela Atijas i Luna Đogani snimaju duet! Pesma je nekoliko godina bila na čekanju, a sada je pravi trenutak da bude otpevana i objavljena, iako nije bila planirana da bude duet.

Luna Đogani je pre dve nedelje objavila pesmu "Deveti krug" i na "Jutjubu" prešla osam miliona pregleda, što je i dalje drži u prvih 10 najslušanijih numera na toj platformi.

Činjenica da je za kratko vreme uspela da se kotira tako visoko bila je dovoljna da njena majka Anabela >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Atijas dođe na ideju da snimi duet sa ćerkom.

Navodno, pesma će biti bržeg ritma, a Anabela tu numeru već nekoliko godina čuva u fioci, čekajući pravi trenutak da je objavi. Izvor kaže da se Luna jako raduje tome:

" Luni se i te kako dopala mamina ideja, pa će njih dve, nakon što se Đoganijeva oporavi od estetske intervencije ugradnje silikona, ući u studio i snimiti duet. Tekstopisac koji je radio na toj numeri moraće da doradi nekoliko detalja, s obzirom na to da pesma nije planirana kao duet, ali će i to ubrzo biti rešeno."

"Za nju nije mala stvar to što će ukrstiti glas sa Anabelom, koja je nekada žarila i palila muzičkom scenom dok je bila članica grupe "Fanki Dži". S obzirom na to da su njih dve sličnog senzibiliteta, veruju u uspeh dueta. Sasvim sigurno će Lunina trenutna popularnost doprineti tome da numera bude slušana, pa ceo tim koji radi na ovom projektu već pravi plan." - kaže izvor blizak Đoganijevima.

Mama i ćera će navodno snimiti i visokobudžetni spot, najverovatnije u Grčkoj, obzirom na to da tamo imaju prijatelje koji će im pomoći u realizaciji.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ANABELA KORISTI LUNU ZA SOPSTVENU SLAVU? Snimile zajedničku PESMU, uskoro rade i SPOT!

Izvor: Scandal.rs, 03.Sep.2019

Novopečena pevačica Luna Đogani je pre dve nedelje objavila pesmu „Deveti krug pakla“ i na „jutjubu“ prešla osam miliona pregleda, što je i dalje drži na listi najslušanijih numera na toj platformi. Činjenica da je za kratko vreme uspela da se kotira tako visoko bila je dovoljna da njena...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.