Ana Sević prolazi kroz težak period. Život je ni ranije nije mazio!

Izvor: Svet plus, 18.Nov.2018, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Sević prolazi kroz težak period. Život je ni ranije nije mazio!

Ana Sević prolazi kroz težak period zbog svega što se dogodilo i još uvek se dešava njenom još uvek zakonitom suprugu Darku Laziću. Život je ni ranije nije mazio!

Otkako je pevač Darko Lazić doživeo tešku saobraćajnu nesreću, njegova još zakonita supruga Ana Sević dokazala je da i dalje i te kako gaji osećanja prema ocu svog deteta. Uprkos svađama koje su imali, ona se nije odvajala od njega dok je bio u kritičnom stanju. Mnogi su joj sve i svašta zamerali, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << a mediji su svakodnevno pisali o njoj. Ipak, istina o Darkovoj supruzi je potpuno drugačija.

Ana Sević se prvi put u javnosti pojavila 2010. godine, kada je učestvovala u jednom muzičkom takmičenju, a već sledeće godine oprobala se i u voditeljstvu. Pre nego što je 2013. godine započela vezu sa Darkom Lazićem, snimila je nekoliko pesama. Zaljubljeni par se iste godine venčao, a nakon godinu dana na svet je došla i njihova ćerka Lorena.

Anin put do uspeha nije bio nimalo lak. Rođena je u Užicu, gde je i odrasla i premda je volela da peva kao tinejdzerka je bila veoma povučena. Pre nego što je postala pevačica, oprobala se u raznim profesijama. Nakon preseljenja u Beograd shvatila je da je pevanje ono čime želi da se bavi, a u tome je imala veliku podršku porodice: mame Danijele, bake Slobodanke, i deda Jezde, koji su i zaslužni za njen muzički talenat. Iako je kao mala dobijala ljubav od porodice, Ana je odrasla bez oca, pa o njemu nerado govori. Nikada tokom svoje karijere i u svojim brojnim intevjuima nije ga pomenula, pa se stiče utisak da je to na nju ostavilo veliki emotivni trag.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

(FOTO) Razbesnela fanove: Darko se bori za život a Ana se ludo zabavlja u Milanu!

Izvor: Press, 19.Nov.2018, 11:38

Darko Lazić već je 27 dana u bolnici, porodica, prijatleji i fanove mole se za njegovo zdravlje, a Ana Sević je u početku svakodnevno odlazila pevaču u posete. Međuti, šta se to promenilo nikome nije poznato, te je bivša supruga odlučila da da sebi oduška, pa je otputovala...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.