Ana Kokić uputila poruku OCU sa kojim ne razgovara 17 godina!

Izvor: Telegraf.rs, 07.Apr.2017, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Kokić uputila poruku OCU sa kojim ne razgovara 17 godina!

Nakon što je preminula njena baka po kojoj je i dobila ime, a na čijoj sahrani Ana Kokić nije bila, potegla se priča o Aninoj porodici i njenom ocu sa kojim pevačica nije u dobrim odnosima.

Naime, njih dvoje ne razgovaraju već 17 godina, a Kokićeva o bolnoj temi nije želela mnogo da govori. Međutim, njen otac nakon 17 godina nekomunikacije progovorio je i rekao da želi pomirenje sa Anom i da želi da vidi unuke.

Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović

- Velika >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je tuga u mom srcu jer ne razgovaram sa ćerkom. Volim je i patim jer unuke nikad nisam zagrlio i poljubio kao njihov deka. To ostaje kao velika rana i praznina u mojoj duši. Ne bežim od odgovornosti, platio sam veliku cenu zbog gubitka porodice. Za njih su moja vrata uvek otvorena i sanjam dan kad će na njih pokucati. Najlepše godine koje je trebalo da provedem sa njima meni su prošle. Ana je imala samo 14 godina kada sam napustio njenu majku. I ja sam imao oca koji je umro vrlo mlad od alkohola, ali nikad ništa loše nisam rekao o njemu. Sahranio sam ga po njegovoj želji. Smatram da moja ćerka treba da stavi prst na čelo i da malo izvaga. Voleo bih da mi oprosti greške, da mi pruži ruku da porazgovaramo. Moje srce to želi - rekao je Stevan.

Ana mu je sada na neki način javno odgovorila, a ono što je rekla njenom ocu sigurno će prijati.

- Mom ocu nikad nije bilo zabranjeno da dođe. Nismo ni prva ni poslednja familija koja ima neki problem, ali naše porodične probleme ćemo rešavati u okviru porodice - kaže Ana.

Ostaje samo da Steva napravi prvi korak.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.