Aleksandra Prijović PREKINULA koncert, a na bini se pojavio NEOČEKIVANI gost - Publika ostala U ŠOKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 09:58

Aleksandra Prijović PREKINULA koncert, a na bini se pojavio NEOČEKIVANI gost - Publika ostala U ŠOKU

Ona je svojim glasom zasenila sve prosutne.

Pevačica Aleksandra Prijović sinoć je održala treći po redu, od pet koncerata u Osijeku.

Na bini se, na oduševljenje publike, pojavila i Aleksandrina majka Borka Mihajlović, koja je, što je javnosti odavno poznato, takođe pevačica.

Priju su preplavile emocije, pa je na sceni pustila suze radosnice.

- Hvala vam što ste došli da podržite moju jedinicu! - kazala je Borka, pa je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << počela da peva, što je publika ispratila ovacijama.

- Molim vas, najveći aplauz za moju majku! Ovo je za mene posebna noć. Ona je uvek tu. Uvek sam razmišljala u kom bi gradu mogla sa mnom da zapeva... Jako sam ponosna što je to baš ovde! Hvala ti na svemu što si mi pružila u životu - ispričala je Aleksandra pred svima.

Pevačica je, podsetimo, odrasla u Belom Manastiru, koji je 30 kilometara od Osijeka, zbog čega je rešila da poseti rodnu kuću i prespava u njoj.

- Ja sam spavala sinoć u svojoj kući, naravno. Prvo gde sam otišla jeste moja kuća - ponosno je istakla Prija nedavno i dodala:

- Odrasla sam u ovom kraju i išla u školu. Kada se vratim u osnovnu i srednju školu, kada sam pričala da ću jednog dana imati koncerte, niko mi nije verovao. Iskreno verujem da su sada ponosni na sve ovo. Znam da je bilo dosta njih koje poznajem, sa kojima sam odrasla. Ovo je stvarno poseban koncert za mene jer sam do 18. godine živela u Belom Manastiru i bilo je divno, jako emotivno, jako sam srećna.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Srbija Danas/Tik Tok/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.