Ako jedete kasno, ovo je večera koja topi salo i ubrzava metabolizam!

Izvor: Svet plus, 17.Jul.2020, 08:23

Ako jedete kasno, ovo je večera koja topi salo i ubrzava metabolizam!

Ako jedete kasno, ovo je večera koja topi salo i ubrzava metabolizam! Sprema se veoma brzo! Probajte! Jutro je neophodno započeti jakim obrokom koji će vam obezbediti dovoljno energije, ali je zato večera rezervisana za nešto slabije obroke.

Mnogi u procesu mršavljena, prave veliku grešku i preskaču večeru, a to ni najmanje nije dobro. Nutricionisti nikako ne savetuju odlazak na spavanje praznog stomaka. Kada zaspite gladni, sva je šansa da ćete se probuditi gladniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i da ćete za doručak pojesti mnogo više kalorija.

Ovako izgleda idealna večera:

Ovaj obrok se priprema za svega 5 minuta, a sigurno će podstaći rad metabolima, potrošnju kalorija i uticati na mršavljenje.

Sastojci:

1 celo jaje

3 belanca

svež vlašac

1 kašičica peršuna

1 kašičica bosiljka

1 kašičica majčine dušice

malo soli


 Doručak za skidanje kilograma! Možete izgubiti čak 5 kilograma!

Obrok pripremajte kao klasičnu kajganu. Iseckajte svež vlašac, izmutite jaje i belanca i dodajte ostale začine. Zagrejte ringlu i u tiganju napravite gajganu.

Ovaj obrok sadrži dovoljne količine vitamina i proteina pa će vas brzo zasititi, a sadrži svega 200 kalorija. Zbog udela proteina povoljno će uticati i na tonus mišića. Po želji možete pojesti i jedno parče tosta.

Prijatno!

Ostale teme vezane za zdravlje i mršavljenje, možete pronaći OVDE

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.