Ako ikad ti i ja budemo rastavljene... Slađa Alegro UPUTILA emotivnu poruku KĆERKI na NEOBIČAN način!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2018, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ako ikad ti i ja budemo rastavljene..." Slađa Alegro UPUTILA emotivnu poruku KĆERKI na NEOBIČAN način!

Najdivnija NOVOGODIŠNJA uspomena!

Za Slađu Alegro, ova godina bila je i više nego uspešna. Ona se ostvarila ne samo na poslovnom planu, već i u novoj i veoma bitnoj životnoj uloži majke.

A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro) on Dec 28, 2018 at 3:42am PST

Veoma ponosna na ovu promenu u svom životu, poželela je da to podeli sa svojim fanovima na Instagrmu pa je zato objavila veoma kreativnu poruku. Naime, ona je na Instagramu objavila sliku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ukrasa koji je specijalno napravljen za njenu jelku a koji je posvećen njenoj kćerki.

40 KILOGRAMA TEŽA? Ana Nikolić se još više ugojila! Nova fotografija šokirala Srbiju! (VIDEO)

- Ovo je zaista bila moja godina. Promenila je mnogo toga, naučila me mnogo čemu, dala najveću životnu radost. Svima vam želim isto što i sebi, topao dom, ljubavi na sve strane, zdravlja i osmeha! Da vam ova 2019. donese samo prave stvari, vredne i one sto obogaćuju dušu. Živi bili. Voli vas i ljubi vaša Slađa Alegro - pisalo je na predivnom srbrnom ukrasu.

Ovaj ukras će sigurno naslediti njena kćerka jer kao što smo rekli, njoj je i posvećen.

- Za moju ćerku. Ti si hrabija nego što veruješ, jača nego što izgledaši pametnija nego što misliš. Ali najvažnija stvar je ako ikad ti i ja budemo rastavljene, ja ću uvek, ali uvek biti sa tobom. Voli te mama - napisala je Slađa

A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro) on Dec 31, 2018 at 12:41am PST

SAMA SAM I USAMLJENA! Potresno priznanje Kristine Kockar! Pred Novu godinu, morala je da kaže ISTINU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.