Adel zbog Robija Vilijamsa poželela da ima još jedno dete

Izvor: Scandal.rs, 29.Nov.2016, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adel zbog Robija Vilijamsa poželela da ima još jedno dete

Prijatelji kažu da pevačica u početku nije želela drugo dete, ali je, družeći se s Robijem Vilijamsom i njegovom suprugom Ajdom, shvatila da bi to bilo veoma dobro za njenog sina Ejndžela.

Adel je sa svojim partnerom Sajmonon Koneckim, pre nego što je počela njena turneja u SAD, mnogo vremena provodila upravo sa Robijem i Ajdom.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Adel zbog Robija Vilijamsa poželela da ima još jedno dete

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Adel zbog Robija Vilijamsa želi još jedno dijete

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Nov.2016

Prije nego što je počela njena turneja u SAD-u, Adel (28) i njen partner Simon Konecki (42) družili su se s Robijem Vilijamsom i njegovom ženom Ajdom (37). Stalno su izlazili na duple spojeve, a često su tamo bila i njihova djeca. Adele i Simon imaju četverogodišnjeg sina Angela, dok Robbie i...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.