AUUU! LAŽLJIVA K*RVA i BIS*KSUALAC što UDARA DEVOJČICE - Oglasio se BIVŠI Dragane Mitar (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AUUU! "LAŽLJIVA K*RVA i BIS*KSUALAC što UDARA DEVOJČICE" - Oglasio se BIVŠI Dragane Mitar (FOTO)

Nije mogao da ćuti!

Pavle Jovanović, bivši ljubavnik Dragane Mitar, oglasio se na putem društvenih mreža i žestoko opleo po bivšoj ljubavnici i Vladimiru Tomoviću.

Ljubavni trougao koji čine Vladimir Tomović, Dragana Mitar i Edis Edo Fetić privlači veliku pažnju javnosti, međutim, zadrugarki izgleda nije dosta pa je u celu priču umešala i bivšeg zadrugara i bivšeg dečka, Pavla.

Naime, Dragana i Vladimir su pominjali Jovanovića, a ona je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ispričala kako je Pavle bio ludo zaljubljen u nju. Ova situacija je Jovanovića očito jako iznervirala, pa je odlučio da se oglasi putem društvenih mreža i oplete po bivšoj ljubavi i Tomoviću.

- Što volim kad me lažljiva kur*a spominje, koja je pokazala svoje pravo lice u proteklih par dana, a i onaj bis*ksualac što udara devojčice od 22 godine... Pa ako ima taj famozni snimak, nek' objavi šmeker, da mu lakše uzmem pare pošto laže kao pas - napisao je Pavle na storiju.

Podsetimo, Tomović se Pavlu zamerio još letos tokom gostovanja u jednoj emisiji, kada je pomenuo da poseduje snimak koji diskriminiše Jovanovića.

- U životu nisam davio veću ljigu, on je molio sve da prestanu. Treba da se pazi kome se psuje porodica, sve se to kad-tad plati. Pavle se koprcao, pustio sam ga kad je zaplakao, to je bilo pre dva meseca - rekao je tada Vladimir.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.