AU, BOŽANSTVENO! Na dan venčanja Ceca će joj staviti ZLATNI DUKAT na ruku, a izgovoriće OVE REČI

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AU, BOŽANSTVENO! Na dan venčanja Ceca će joj staviti ZLATNI DUKAT na ruku, a izgovoriće OVE REČI

Tradicija Ražnatovića?

Svetlana Ceca Ražnatović priprema svadbu svog sina Veljka Ražnatovića, a sve oči uprte su u snajku Bogdanu Rodić, koja je u drugom stanju. Dukat iz 1700. godine navodno će završiti na snajinoj ruci pošto je bude darovala pevačica na svadbi.

Veliki poljubac za sve vas....💋

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Oct 31, 2019 at 6:59pm PDT

Naime, pre 24 godine muzička zvezda, udala se za Željka Ražnatovića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Arkana, a venčanje je bilo proglašeno "svadbom decenije". Ništa manje se ne očekuje od ženidbe Arkanovog naslednika, a isplivali su i manje poznati detalji sa tog događaja koji je prepričavan godinama.

Presrećna sam, ovo je veoma lepa vest za moju porodicu. Radujem se. Bila sam u neverici kada mi je Veljko saopštio, a onda su se emocije mešale. Ne umem da opišem ovaj osećaj, još uvek sam u euforiji. Snajku ću da pazim i mazim sada više nego inače, kako bi nam novi član stigao u veselju i radosti... 😘

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Oct 16, 2019 at 3:10am PDT

Malo ko zna da su, nakon što je venčanje obavljeno, mladenci napustili crkvu Svetog Arhangela Gavrila i uputili su se u porodičan dom gde ih je čekala Željkova majka Slavka Josifović, koja je Ceci poklonila zlatni dukat. Tada je izgovorila rečenicu:

- Darujem te ovim zlatnim dukatom, koji je iz 1700. godine. Od moje prababe, a vaše čukunbabe. Da brak bude srećan i dugovečan - glasila je rečenica koju je rekla svekrva Ceci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Porodična tradicija, Ceca poklanja Bogdani isti dar koji joj je Arkanova majka poklonila na dan svadbe

Izvor: Svet, 16.Nov.2019, 14:46

Svetlana Ceca Ražnatović priprema svadbu svog sina Veljka Ražnatovića, a sve oči uprte su u snajku Bogdanu Rodić koja je u drugom stanju. Dukat iz 1700. godine navodno će završiti na snajinoj ruci pošto je bude darovala pevačica na svadbi..  . Naime, pre 24 godine muzička zvezda udala se...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.