ANELI ME VIŠE UOPŠTE NE ZANIMA Razočarani Janjuš raskrstio sa Ahmićevom zbog Jovane Cvijanović?

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2023, 08:16

"ANELI ME VIŠE UOPŠTE NE ZANIMA" Razočarani Janjuš raskrstio sa Ahmićevom zbog Jovane Cvijanović?

Definitivno kraj?

U toku emisije "Pitanja gledalaca" voditelj je podigao i Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša.

- Zašto ne priznate da ste u vezi? Vidi se da ste zajedno - pitao je voditelj.

- Nismo ni u kakvoj vezi, nemamo šta da priznamo - započela je Ahmićeva.

- Nismo u vezi. Ja i da sam u vezi ne bih priznao, posebno ne sa Aneli. Od pre dva dana devojka mi je totalno nebitan lik. Nemoj da mi šalje više pozdrave i zagrljaje. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mislio sam da je totalno drugačija, prevario sam se. Ne zanima me više - rekao je Janjuš.

- Ne znam šta ovo znači. Ja imam emocije prema Janjušu, zaljubljena sam u njega, ali želim se skloniti od njega - bila je iskrena Aneli.

- Njihov odnos i deluje kao da su u vezi, zato je i došlo pitanje. Očigledno se desilo nešto, ne znam šta, ali i pre toga se dešavalo da se posvađaju pa pomire i tako u krug - uključio se Marko Đedović.

- Prepodne su ljudi tumačili tvoj potez i potez Jovane Cvijanović. Ti si tu kao najzaljubljenija, nisi otišla, a Jovana je rizikovala svoj honorar i otišla da vidi Janjuša kad mu je bilo loše - rekao je voditelj "Elite".

- On bi mene izbacio isto kao Jovanu da sam otišla - branila se Aneli.

- Ne, ne bih te izbacio - odbrusio je Janjuš kratko.

Celokupan snimak pogledajte ispod:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.