ANĐELINA I BRED ĆE SE OKO OVOGA BORITI: Kome će pripasti deca i kako će podeliti 400 miliona dolara! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Sep.2016, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANĐELINA I BRED ĆE SE OKO OVOGA BORITI: Kome će pripasti deca i kako će podeliti 400 miliona dolara! (FOTO)

Planetu je prodrmala vest da se slavni holivudski par Anđelina Džoli i Bred Pit razvode posle dve godine braka, što su i zvanično potvrdili američki mediji, posle višemesečnih nagađanja. Zahtev za razvod podnela je Anđelina, a ono što predstoji je žestoka borba oko starateljstva i raspodele imovine.

Kako smo ranije pisali, Anđelina je u ponedeljak potpisala papire i na najteži mogući način za Breda će pokušati da okonča brak.

Naime, glumica je zatražila starateljstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << nad njihovo šestoro dece, a svi se pitaju kako će slavni par raspodeliti zajedničko bogatstvo, procenjeno na oko 400 miliona dolara.

Foto: Guliver/Junko Kimura/Getty Images

Napominjemo, Anđelina i Bred su svojevremeno potpisali predbračni ugovor, a sudbonosno DA konačno su izgovorili u avgustu 2014. godine, u svom zamku u Francuskoj. Zajedno su još od 2005. godine.

Foto: Tanjug/AP

Impresivna kolekcija imovine Džoli-Pit sastoji se od luksuzne vile u Majorci koja ih je koštala skoro 3,5 miliona evra, zatim kuće u francuskom kvartalu Nju Orleans, poznate nekretnine Chateau Miraval u Provansi, te vile u ekskluzivnom naselju Los Feliz u Los Anđelesu...

Foto: AP/Tanjug

Glasine o razvodu su se pojavile još pre nekoliko meseci, kada su jedni tvrdili da je Pitu dosadilo da preklinje Anđelinu da se leči od anoreksije, što je ona tvrdoglavo odbijala, a drugi navodili da je krivac za razvod Bred, koji je navodno Anđelinu prevario sa seksi glumicom Merion Kotiljar.

Foto: Profimedia/Ramey Photo, pixabay.com

Tu je i Anđelinina ljubomora, zatim kršenje njihovog internog dogovora oko roditeljstva, a spekulisalo se i da je glumica prevarila Breda sa glumcem Danijelom Krejgom!

Printskrin: Youtube/Lizzy

Ipak, kao razlog sada zvaničnog razvoda navedene su nepremostive razlike među supružnicima, a izvesnoje da ih čeka najteža borba u životu i dugi iscrpljujući sudski proces kojim će se utvrditi da li će Anđelini ili Bredu pripasti starateljstvo nad njihovo šestoro dece!

Foto: Guliver/Kevin Winter/Getty Images

Čuveni holivudski par ima troje biloške dece Šajlo, Vivijen i Noksa, i troje usvojene dece Medoksa, Paksa Tijena i Zaharu…

Foto: Guliver/Frazer Harrison/Getty Images

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično: Anđelina Džoli podnela zahtev za razvod braka od Bred Pita!

Izvor: Svet plus, 20.Sep.2016

Glumica Anđelina Džoli podnela je zahtev za razvod braka od Bred Pita, potvrdio je njen advokat. Zahtev je podnet juče, mesec dana nakon njihove druge godišnjice braka, a kao razlog za razvod navode se nepremostive razlike. Par zajedno ima šestoro dece...Anđelina Džoli i Bred Pit upoznali su se...

Nastavak na Svet plus...

Džordž Kluni usred intervjua saznao za razvod Anđeline i Breda (VIDEO)

Izvor: B92, 21.Sep.2016, 11:43

Holivudski glumac Džordž Kluni bio je iznenađen kada mu je novinar usred intervjua saopštio vest da se Anđelina Džoli i Bred Pit razvode...Pedesetpetogodišnji glumac davao je intervju teviziji CNN gde je pozvan da razgovara o migrantskoj krizi kada mu je novinar Ričart Rot saopštio vesti...Džordž...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.