≫ 

ANĐELINA I BRED ĆE SE OKO OVOGA BORITI: Kome će pripasti deca i kako će podeliti 400 miliona dolara! (FOTO)

Anđelina Džoli i Bred Pit su potpisali predbračni ugovor "težak" 400 miliona dolara, venčali su se u avustu 2014. godine u Francuskoj, i imaju šestoro dece

  • 2

Planetu je prodrmala vest da se slavni holivudski par Anđelina Džoli i Bred Pit razvode posle dve godine braka, što su i zvanično potvrdili američki mediji, posle višemesečnih nagađanja. Zahtev za razvod podnela je Anđelina, a ono što predstoji je žestoka borba oko starateljstva i raspodele imovine.

POTVRĐENO! Anđelina Džoli podnela zahtev za razvod od Breda, a onda Pitu zarila nož u leđa! (FOTO)

Kako smo ranije pisali, Anđelina je u ponedeljak potpisala papire i na najteži mogući način za Breda će pokušati da okonča brak.

Naime, glumica je zatražila starateljstvo nad njihovo šestoro dece, a svi se pitaju kako će slavni par raspodeliti zajedničko bogatstvo, procenjeno na oko 400 miliona dolara.

Foto: Guliver/Junko Kimura/Getty Images Foto: Guliver/Junko Kimura/Getty Images

Napominjemo, Anđelina i Bred su svojevremeno potpisali predbračni ugovor, a sudbonosno DA konačno su izgovorili u avgustu 2014. godine, u svom zamku u Francuskoj. Zajedno su još od 2005. godine.

Dok se anoreksična Anđelina bori za život, Bred je najstrašnije ponižava, ona urla: "Izdao si me, uništio si naš brak"! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Impresivna kolekcija imovine Džoli-Pit sastoji se od luksuzne vile u Majorci koja ih je koštala skoro 3,5 miliona evra, zatim kuće u francuskom kvartalu Nju Orleans, poznate nekretnine Chateau Miraval u Provansi, te vile u ekskluzivnom naselju Los Feliz u Los Anđelesu...

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Glasine o razvodu su se pojavile još pre nekoliko meseci, kada su jedni tvrdili da je Pitu dosadilo da preklinje Anđelinu da se leči od anoreksije, što je ona tvrdoglavo odbijala, a drugi navodili da je krivac za razvod Bred, koji je navodno Anđelinu prevario sa seksi glumicom Merion Kotiljar.

Foto: Profimedia/Ramey Photo, pixabay.com Foto: Profimedia/Ramey Photo, pixabay.com

Tu je i Anđelinina ljubomora, zatim kršenje njihovog internog dogovora oko roditeljstva, a spekulisalo se i da je glumica prevarila Breda sa glumcem Danijelom Krejgom!

Printskrin: Youtube/Lizzy Printskrin: Youtube/Lizzy

Ipak, kao razlog sada zvaničnog razvoda navedene su nepremostive razlike među supružnicima, a izvesnoje da ih čeka najteža borba u životu i dugi iscrpljujući sudski proces kojim će se utvrditi da li će Anđelini ili Bredu pripasti starateljstvo nad njihovo šestoro dece!

Foto: Guliver/Kevin Winter/Getty Images Foto: Guliver/Kevin Winter/Getty Images

Čuveni holivudski par ima troje biloške dece Šajlo, Vivijen i Noksa, i troje usvojene dece Medoksa, Paksa Tijena i Zaharu

Foto: Guliver/Frazer Harrison/Getty Images Foto: Guliver/Frazer Harrison/Getty Images

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kolle

    20. septembar 2016 | 18:24

    Pa podeliti sve na pola. Po 200 miliona i po troke dece..dosta

  • Zagondzija

    20. septembar 2016 | 20:07

    ne daj joj nista kad nije normalna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA