ANABELA I GAGI OPET ZAJEDNO! Pevačica se KONAČNO oglasila: Nakon skandala sa Andrejem OTKRILA OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2018, 01:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANABELA I GAGI OPET ZAJEDNO! Pevačica se KONAČNO oglasila: Nakon skandala sa Andrejem OTKRILA OVO!

Ponovo Đogani?!

Vest da je Anabelu Atijas navodno pretukao muž Andrej, potresla je estradu.

I dok se spekuliše da li je to sve istina, jer su se pojavile priče da se razvodi, kao i to da se već iselila iz stana... pojavila se nova informacija - da su se ONA I GAGI ĐOGANI POMIRILI!

Uživo u programu "Zadruge" novinari su pominjali da je došlo do njihovog pomirenja, međutim Anabela je na svom Instagram profilu dala jasnu smernicu da je to samo poslovno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Dragi moji, da ne bude zabune, Gagi i ja snimamo zajedničku pesmu o kojoj ćemo više pričati u utorak u emisiji "Amidži šou". Nema potrebe za senzacijom, radi se isključivo o poslovno saradnji - napisala je ona.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.