ANA SVOJIM POSTUPCIMA ljudima daje za pravo da misle da je FOLIRANT Bivši zadrugar osuo paljbu po Ćurčićevoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 20:27

"ANA SVOJIM POSTUPCIMA ljudima daje za pravo da misle da je FOLIRANT" Bivši zadrugar osuo paljbu po Ćurčićevoj

Svake srede u 20h! Emisija "Između dve vatre"

U novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas ugostili smo sveže izbačenog zadrugara MMA borca, Marka Smiljića.

Smiljić nam je otkrio da se ne kaje što je raskinuo vezu sa zadrugarkom Slađanom Lazić, te da mu "nije legla" kada je uvideo njeno ponašanje u Beloj kući, ali priznaje da mu se dopala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fizički i da je to bilo presudno za ulazak u vezu.

Pa prvenstveno mi se dopala fizički, mislim da je jedna od najzgodnijih tamo, ali nisam mogao da podnesem pritisak i kada počne da se penje na sto, meni odmah počne da kulja u stomaku, da izvinete nisam moga to k*rčenje da podnesem - bio je iskren on, pa dao svoj sud o nezaobilaznoj temi, konkretno zadrugarki Ani Ćurčić, budući da je sa Zvezdanom Slavnićem bio u odličnim odnosima:

- Nas dvojica smo imali lepu komunikaciju, negde smo se pronašli, ali ne mogu da ga podržim kada je to što je uradio u pitanju, ipak sam ja uradio istu stvar, ostavio devojku i započeo nešto sa drugom devojkom, ali ovako je ok lik - rekao je Smiljić, pa prokomentarisao Anu:

- Nervira me to što mi se pripisuje kao da sam ja nju nešto napao, a u tim momentima ja sam samo komentarisao određenu situaciju. Ona kada je ušla rekla je "Zvezdane, želim da te spasim" i sledeća situacija ona ga proziva i iznosi svašta o njemu, znaš to mi se kosi sa svim. Ja bih na njenom mestu drugačije, okej iskočila mi je prilika da zaradim, ušao sam iz ličnog interesa da bih sutra sredio svoj život i da je to uradila dobila bi moje poštovanje. Ona sama svojim postupcima daje ljudima za pravo da misle da je folirant - objasnio je Smiljić.

Celu emisiju sa Markom Smiljićem pogledajte ispod ovog teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.