ANA JE VARALA ZVEZDANA DOK JE BIO U ZATVORU SA UČESNIKOM ELITE Dejan razvezao jezik o Ćurčićevoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2023, 12:35

"ANA JE VARALA ZVEZDANA DOK JE BIO U ZATVORU SA UČESNIKOM ELITE" Dejan razvezao jezik o Ćurčićevoj

Kaže da za sve tvrdnje ima i dokaze.

Pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević sinoć je gostovao u emisiji "Izbacivanje", i tom prilikom izneo šokantne tvrdnje na račun Ane Ćurčić. Kako je rekao, sve informacije kojima sada raspolaže dobio je od aktuelnog učesnika "Elite", Marka Đedovića, a za određene stvari postoje i dokazi.

Dejan između ostalog tvrdi da je Ana bila intimna sa Nikolom Lakićem, takođe učesnikom "Elite", i to dok je njen tadašnji partner >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zvezdan Slavnić služio zatvorsku kaznu.

- Dejane kod tebe se nalazi zbirka pripovedaka Marka Đedovića - upitala je voditeljka Dušica Jakovljević aludirajući na prepiske koje je Marko ostavio njemu.

- Istina, ima tu svega, ja sam pustio ono za Janjuša i Anu, i sada za Lakića, a poznato je da su on i Ana imali odnose dok je Zvezdan bio u zatvoru. Čudno mi je što je tako brzo krenuo da otkriva sve, ali dobro. Dokazi da su njih dvoje imali se*sualne odnose postoje - dodao je Dejan.

- A Kačavenda, ima li tu još priča? - upitala je Dušica.

- Ma tu su se svi družili, a sada šta se sve dešavalo i šta je ko sve radio, a to društvo je bilo u haosu, a držali su se, a sada su se raspali zbog neke babe, ma dajte.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.