SATANISTIČKI SIMBOL: Ana Ćurčić ovim potezom mnoge je sablaznila -  znači priklanjanje mračnim silama?

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2023, 13:44

SATANISTIČKI SIMBOL: Ana Ćurčić ovim potezom mnoge je sablaznila - znači priklanjanje mračnim silama?

Jeziv potez!

Ana Ćurčić, kao i mnogi bivši zadrugari, odlučila je da profitira na TikToku, pa je tako napravila profil i krenula da snima lajvove, putem kojih zarađuje, a na profilnoj slici su Aca Bulić i ona.

Pored toga, Ana je sve aktivnija i na društvenoj mreži Instagram, gde svakodnevno objavljuje fotografije iz privatnog života, a njena poslednja fotografija izazvala je pravu debatu.

Na fotogragfiji koju je sinoć okačila može se videti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << karakterističan znak rogova napravljen rukom.

- Nema kiše za mene, volim vas sve - stajalo je u opisu fotografije.

Sve do savremenog doba znak rogova uglavnom nije imao negativne konotacije. Jedina negativna jeste ta što u nekim mediteranskim kulturama (možda čak i kod nas), pored osnovnog značenja o kome će biti reči, simboliše i "rogonju", odnosno muža koga žena vara. Danas kada neko prstima pokaže znak rogova, mnogi odmah pomisle na najgore, da je čovek satanista ili pripadnik nekog tajnog društva čiji je cilj da pokori svet. Za to je pre svega odgovorna supkultura hevimetala, koja je ovaj znak promovisala tokom osamdesetih i devedesetih godina, zbog čega je izašao na "loš glas". Normalniji među nama tome ne pridaju negativno značenje; jednostavno, kada vide da je neko podigao šaku na taj način, tumače to kao "rokenrol", ili, što bi rekli Amerikanci - "rock on". Drugim rečima može se tumačiti i kao simbol neobuzdane mladosti koji voli da se partija i ne voli ograničenja.

A post shared by Ana Ćurčić (@ana_curcic_official)

- "Kuku, đavolji znak", "Uživaj, lepotice! Živa i zdrava bila svojoj porodici i ne obraćaj pažnju na idiote", "Žena koja sebe predstavlja kao vernika u Boga ovu simboliku ne bi trebalo da koristi, naročito ne posle svega što ti se desilo. Složićes se sa mnom jer si razumna osoba, odnosno, promenićeš to jer znaš da nije ispravno. Samo taj mali znak popravke možda će pozitivno uticati na silan narod koji te voli. A ta mala stvar je samo zrno u silnom zlu koje nas okužuje, dakle, samo koristan uticaj", "Bravo za komentar, do sada sam je podržavala. Užas", "Ne idu fatimino oko i krst. Ne može se ići numerolozima, "astrolozima" i drugim gatarama i ići u crkvu istovremeno. Ne može se meditirati kao Buda i verovati u Hrista. Pomodari mešaju sve navedeno, vernici znaju svoj put", "Propagira đavolov simbol" - glasili su samo neki od mora komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.