ALEKSANDRA PRIJOVIĆ NAJAVILA I DRUGI KONCERT U ARENI: Evo gde možete kupiti karte za 29. i 30. septembar

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 20:49

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ NAJAVILA I DRUGI KONCERT U ARENI: Evo gde možete kupiti karte za 29. i 30. septembar

"Sanjala sam, sećam se kada sam prvi put došla u Beograd i videla Arenu, to mi je bio san."

Danas je na konferenciji za medije održanoj u Beogradu, jedna od najpoznatijih pevačica narodne muzike na ovim prostorima, Aleksandra Prijović, emotivno iznela iznenađujuće vesti.

Na samom početku konferencije, Prijovićeva je bila preplavljena emocijama dok je otkrivala detalje o prvom koncertu u okviru svoje regionalne turneje "Od istoka do zapada", koji će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti održan 29. septembra u beogradskoj Štark Areni a zatim najavila i drugi koncert koji je zakazan za 30. septembar.

Suze su joj klizile niz lice dok je izražavala svoje oduševljenje i sreću.

- Htela sam da ne zaplačem. Kada radiš nešto sa tolikom ljubavlju, najlepše je kada ti se ostvare snovi. Sanjala sam, sećam se kada sam prvi put došla u Beograd i videla Arenu, to mi je bio san. Sada sam doživela nešto što nisam sigurno od takmičenja, jako sam uzbuđena - rekla je Prijovićeva sa suzama u očima, pokušavajući da zadrži svoje uzbuđenje.

Dramatičnim odbrojavanjem, pred mnogobrojnim predstavnicima medija, Aleksandra je zatim otkrila ovu radosnu informaciju i zvanično pustila u prodaju ulaznice za novi datum. Kako je objasnila na konferenciji, njen beogradski koncert zakazan za 29. septembar, kojim će započeti svoju prvu turneju, gotovo je rasprodat. Zbog ogromnog interesovanja publike, Prijovićeva je sa posebnom radošću odlučila da svoje obožavaoce iznenadi još jednim spektakularnim koncertom – samo dan nakon prvog.

- Ovaj momenat sam želela da podelim sa svima vama, kao i sa novinarima koji su me podržavali tokom svih ovih godina i sa svojom divnom publikom. Zato, sa ponosom mogu da vam kažem da smo zakazali drugu beogradsku arenu koja će biti 30. septembra! - izjavila je pevačica, iako i dalje bila vidno uzbuđena i sa suzama u očima.

Aleksandra Prijović je takođe izrazila svoje zadovoljstvo što je tim SkyMusic produkcije uz nju tokom ove turneje, koji će se pobrinuti da scensko-vizuelni spektakl bude nešto što dosad nije viđeno. Očekuje se da će koncerti u Štark Areni biti ostvarenje snova za sve prisutne, sa vrhunskom produkcijom i neverovatnom scenografijom.

Interesovanje za Aleksandrine koncerte širom regiona je veliko. U gradovima poput Sarajeva, Teslića, Tuzle i Banja Luke, vlada ogromno interesovanje, dok je Arena u Zagrebu gotovo rasprodata!

Ulaznice za beogradski koncert folk zvezde dostupne su putem besplatne aplikacije eFinity, sajta efinity.rs, na blagajni Štark Arene i u TC Rajićeva (I sprat), kao i na svim prodajnim mestima – trafikama Moj Kiosk, u preko 1.000 objekata širom Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.