Aleksandra Prijović NE MOŽE DA ZAUSTAVI SUZE! Pevačica OTKRILA EKSKLUZIVNO - Snovi mi se ostvaruju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 17:11

Aleksandra Prijović NE MOŽE DA ZAUSTAVI SUZE! Pevačica OTKRILA EKSKLUZIVNO - Snovi mi se ostvaruju!

Ovakvu je nikada nismo videli!

Aleksandra Prijović je danas održala konferenciju za štampu povodom najave koncerta "Od istoka do zapada" u Štark areni.

Konferenciji je prisustvovala ekipa portala Srbija Danas, koja je imala prilike da vidi nikad emotivniju Priju, a Aleksandra je priznala da joj se snovi ostvaruju.

- Htela sam da ne zaplačem. Kada radiš nešto sa tolikom ljubavlju, najlepše je kada ti se ostvare snovi. Sanjala sam, sećam se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada sam prvi put došla u Beograd i videla Arenu, to mi je bio san. Sada sam doživela nešto što nisam sigurno od takmičenja, jako sam uzbuđena.

Aleksandra je ekskluzivno otkrila i da je zakazana druga Arena, 30.septembra, a prodaja ulaznica je zvanično i počela.

Prenosimo vam delić atmosfere sa konferencije Aleksandre Prijović povodom koncerta "Dva sveta".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ NAJAVILA I DRUGI KONCERT U ARENI: Evo gde možete kupiti karte za 29. i 30. septembar

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023

"Sanjala sam, sećam se kada sam prvi put došla u Beograd i videla Arenu, to mi je bio san."..Danas je na konferenciji za medije održanoj u Beogradu, jedna od najpoznatijih pevačica narodne muzike na ovim prostorima, Aleksandra Prijović, emotivno iznela iznenađujuće vesti...Na samom početku konferencije,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.