ALEKSANDRA KONAČNO PROGOVORILA O DEČKU: Iznela ŠOKANTNU intimu, zadrugarke ne mogu da veruju! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2019, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALEKSANDRA KONAČNO PROGOVORILA O DEČKU: Iznela ŠOKANTNU intimu, zadrugarke ne mogu da veruju! (VIDEO)

Priznala sve!

Lepo vreme nateralo je stanovnike "Zadruge" da dan provedu napolju, u neobaveznom čavrljanju, ponekom ogovaranju ali i iznošenju najintimnijih detalja iz privatnog života.

Aleksandra Subotić kao da je zaboravila da je okružuju kamere koje snimaju svaki njihov pokret i izgovorenu reč, pa je u razgovoru sa Rebekom i Doroteom iznela i te kako opipljive stvari oiz svoje prošlosti.

Devojke su počele da pričaju o bivšim momcima te se Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prisetile veze sa Čabarkapom.

- Ja sam sa njim bila 9 meseci. Prvi put kada sam spavala sa njim, ostala sam trudna! Nisam mislila a ni verovala da sam toliki baksuz da mi se to desi. Kada sam saznala da sam trudna, taj čovek je do plafona skakao, dok meni nije dobro bilo, bilo me je sramota. Kad sam otišla u porodilište, mislila sam da sam najmlađa, da ću biti kao one mlade romkinje ali bilo je i mlađih od mene.

A onda je nastavila da priča o tome kako je nnjihova veza igledala:

- On je mene razmazio u svemu. Kad su ga uhap'sili, mene su hteli da navuku na foru da pričam nešto, mislili su da sam glupa klinka. Tada sam bila ljuta na roditelje, i kada su ga prebacili u zatvor, razmišljam, šta ću i gde ću ja... Život mi je bio u haosu, nisam znala šta ću sa sobom!

Rebeka i Dorotea su je pomno slušale dok je pričala o Čabarkapinom ponašanju nakon hapšenja.

- On je mene stalno zvao, slao mi je pisma. Kad su mi ponudili prvi rijaliti, nazvala sam ga i rekla mu da je on svoju porodicu obezbedio a ko će da brine o mom detetu? Tu je sve stalo.

U video-prilogu pogledajte kako je ceo razgovor izgledao.

SMUČILA SI MI SE! Otac isprozivao PEVAČICU: Sramota me, ne smem na ulicu zbog tebe! Dosta P*RNOGRAFIJE (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.