48 SATI POVRAĆALA, A ONDA JOJ TELO SKROZ OTKAZALO! Omiljena zadrugarka ZRAVSTVENO LOŠE, lekari kažu OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 18:24

48 SATI POVRAĆALA, A ONDA JOJ TELO SKROZ OTKAZALO! Omiljena zadrugarka ZRAVSTVENO LOŠE, lekari kažu OVO

Zabrinula armiju fanova!

Pripreme za "Zadrugu7" su uveliko u toku, a pažnja koju imaju stare takmičarke ne jenjava.

Mnoge učesnice nakon izlaska su se žalie na razne tegobe. Pojedine su imale ginekoliških problema, druge probleme sa kožom snom i psihičkim stanjem. Međutim, reklo bi se da je ova zadrugarka najviše nagrabusila.

Šarmen Soraja Leoni Altman se danas oglasila nakon nekoliko dana putem lajv uključenja na društvenoj mreži Instagram i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tako dodatno zabrinula svoje fanove.

- Dragi moji, samo da vam se javim. Živa sam, kod kuće sam. Ležim i odmaram. Već 4 dana sam jako loše, povraćala sam 48 sati, a onda mi je telo potpuno otkazalo. Doktori ne znaju šta je i mnogo vam hvala što brinete - rekla je ona, ne krijući rupu od braunile.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.