Izvor: Glas javnosti, 03.Apr.2010, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavnici Srbije na briselskom "Balkan trafik festivalu"

BEOGRAD - Na briselskom "Balkan trafik festivalu", evropskoj manifestaciji posvećenoj kulturi jugoistočne Evrope, Srbiju će predstavljati duvački orkestar Ekrema Mamutovića, "Kal grupa", koja svira urbanu romsku muziku i multietnički sastav "Shira u'tfila", najavili su organizatori.

Na festivalu, koji počinje danas, predstaviće se umetnici iz Albanije, Belgije, BiH, Bugarske, Hrvatske, Engleske, Francuske, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Makedonije, Mađarske, Grčke, Crne Gore, Rumunije, Srbije, Slovenije i Turske.

Kao i prethodnih godina, festival će biti održan u najprestižnijoj kulturnoj ustanovi Belgije - u Centru za kulturu i umetnost "Bozar", navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.