Velika žurka u vili Goce Božinovske: Vodiću te mala do meseca

Izvor: Poznati.info, 10.Jul.2013, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika žurka u vili Goce Božinovske: Vodiću te mala do meseca

U Gocinoj velelepnoj vili u Surčinu, mikrofona su se latili svi: Danijel, Jovana, Miki Mećava, Seksi Sandra, Ekrem i Ljuba, koji su proslavili kraj „Farme

Deca Goce Božinovske: Jelena, Mirko i Zorana priredili su svojoj majci žurku dobrodošlice, koja je i za nju bila veliko iznenađenje. Potrajala je do jutra.

Jevriću su >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << objasnili da je ćerka prijateljice Goce Božinovske, izvesna Dražena, zapravo rođena sestra Vendi, pa se ovaj odmah bacio na nju i ljubio je.

Ekremov prijatelj s kojim je ovaj snimio i duet odlično se zabavljao, pa je čak uzeo u naručje Seksi Sandru. Srećom, nije je ubacio u bazen.

Izvor: Blic.rs
Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić Farma

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.