Farma: Ek-re-me, i-d-i u š-k-o-l-u!

Izvor: Mondo, 11.Apr.2013, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Ek-re-me, i-d-i u š-k-o-l-u!

Učesnik Farme još jednom pokazao elementarno neznanje. Doduše, morao je da se izbori sa latinskim jezikom, a i pisma Zadruge na srpskom su mu veliki izazov.

Zapanjujuće je saznanje da pojedini učesnici rijalitija Farma nemaju elementarno znanje, kao što je, recimo, čitanje.

Ekrem >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Jevrić i Era Ojdanić muku muče kad stigne pismo Zadruge i kad treba da ga pročitaju ostalima. Mnogi uskaču i pomažu da se završi mučenje i preznojavanje, a gledaocima ostaje da "slažu" reči u glavi da provale šta je pisac hteo da kaže. U ovom slučaju, glasnik.

Jednom prilikom voditelj rijalitija Ognjen Amidžić našalio se sa Ekremom Jevrićem da mu je našao posao, jer je jednom društvu penzionera potreban čitač priča.

Farmeri su u sredu uveče dobili novo pismo od Zadruge, ali na latinskom jeziku. Naravno, produkcija nije "mutava", pa je zadatak čitanja poverila, a kome drugom nego Ekremu.

U pismu se krila poruka da će, ako shvate šta znači, dobiti nagradu. I pored "ometanja" Ekrema, odnosno njegove nesposobnosti da pročita pismo, farmeri su ukapirali koja je poruka.

POGLEDAJTE



A OVAKO EKREM ČITA NA BLISKOM JEZIKU



U protekle dve godine, od prethodne Farme u kojoj je takođe bio učesnik, njegovo znanje se nije poboljšalo.

PODSETITE SE KAKO JE TO IZGLEDALO



(MONDO - foto: TV Pink/Farma)
Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić Farma

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Farma: Ek-re-me, i-d-i u š-k-o-l-u!

Izvor: CrveniTepih.com, 11.Apr.2013

Učesnik Farme još jednom pokazao elementarno neznanje. Doduše, morao je da se izbori sa latinskim jezikom, a i pisma Zadruge na srpskom su mu veliki izazov.   Zapanjujuće je saznanje da pojedini učesnici rijalitija Farma nemaju elementarno znanje, kao što je, recimo, čitanje. Ekrem Jevrić i...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.