Ekrem prošetao srpsku kokardu! (HIT FOTKA!)

Izvor: Poznati.info, 02.Avg.2013, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekrem prošetao srpsku kokardu! (HIT FOTKA!)

Nakon što je skupio negativne poene u Srbiji kada je u rijalitiju „Farma“ pozdravljao Hašima Tačija, Ekrem Jevrić je, izgleda, odlučio da ublaži štetu tako što je na glavu stavio šajkaču ukrašenu kokardom. U želji da dokaže da voli Srbiju i srpski narod, Ekrem je na jednoj žurki insistirao da mu donesu šajkaču, koju je >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << celo veče nosio na glavi.

- Čim je došao na žurku, Ekrem je izrazio želju da stavi šajkaču na glavu, te je tokom cele večeri nije skidao, jasno stavljajući do znanja da mu prija. Prisutni su bili oduševljeni ovim njegovim gestom, naročito kada je nekoliko puta uzviknuo: „Živela Srbija“. Kako bi ovo bilo ovekovečeno, nekoliko prisutnih pohitalo je da se slika sa njim i on je vrlo rado pozirao - priča naš izvor sa lica mesta.

 Kako je vreme odmicalo, a alkohol počeo da čini svoje, jedan od Jevrićevih saradnika došao je na ideju da upravo bivšeg farmera sledeće godine 11. maja odvede na četnički skup na Ravnu goru i tako dokaže da Ekrem ne želi da deli ljude po nacionalnoj pripadnosti ili političkom opredeljenju - ispričao nam je sagovornik koji se zatekao na žurki, a koji je insistirao na anonimnosti.
Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić Farma

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.