e-Inspektor: Kako radi inspekcija pratićemo onlajn

Izvor: Mondo, 05.Okt.2015, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

e-Inspektor: Kako radi inspekcija pratićemo onlajn

Umesto pred šalterima i uz pomoć komplikovanih procedura i gomile obrazaca građani i predstavnici kompanija u Srbiji moći će da komuniciraju i prate rad i izveštaje inspekcija u potpunosti onlajn.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

eInspektor - pratite rad Inspekcijskih službi putem Interneta

Izvor: Economy.rs, 06.Okt.2015, 00:45

Umesto pred šalterima i uz pomoć komplikovanih procedura i gomile obrazaca građani i predstavnici kompanija u Srbiji moći će da komuniciraju i prate rad i izveštaje inspekcija u potpunosti online.

Nastavak na Economy.rs...

Projekat eInspektor protiv sive ekonomije

Izvor: Danas, 06.Okt.2015

Beograd - Umesto pred šalterima i uz pomoć komplikovanih procedura i gomile obrazaca, građani i predstavnici kompanija u Srbiji uskoro će moći da rad inspektora na terenu prate onlajn. To je rezultat projekta eInspektor koji ju juče i zvanično predstavljen javnosti, a koji bi trebalo do 2017....

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.