Žigolom privlače čitateljke

Izvor: S media, 25.Apr.2010, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žigolom privlače čitateljke

Pred opasnošću da internet u potpunosti potisne pisanu štampu odgovornima u tim medijima na um padaju razne ideje, medju kojima je i nagrada za verne čitateljke vremenom provedenim sa žigolom.

U jednom ženskom časopisu u Holandiji dosetili su se kako da privuku više čitateljki na taj originalan način. Oni su, naime, organizovali takmičenje nakon kojeg će 25 čitateljki dobiti mogućnost da provedu dva sata sa žigolom.

Ženski časopis Linda koji izlazi jednom mesečno, time je takodje želeo da ilustruje članak o preljubi.

U redakciji ističu da su želeli da sruše tabu o ženama koje plaćaju za seks.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žigolom privlače čitateljke

Izvor: Capital.ba, 25.Apr.2010

AMSTERDAM, Pred opasnošću da internet u potpunosti potisne pisanu štampu odgovornima u tim medijima na um padaju razne ideje, među kojima je i nagrada za vjerne čitateljke vremenom provedenim sa žigolom. U jednom ženskom časopisu u Holandiji dosjetili su se kako da privuku više čitateljki...

Nastavak na Capital.ba...

Holandija: Žigolom privlače čitateljke

Izvor: SrbijaNet.rs, 25.Apr.2010

Pred opasnošću da internet u potpunosti potisne pisanu štampu odgovornima u tim medijima na um padaju razne ideje, medju kojima je i nagrada za verne čitateljke vremenom provedenim sa žigolom. U jednom ženskom časopisu u Holandiji dosetili su se kako da privuku više

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.