Capital.ba

Žigolom privlače čitateljke

25.04.2010. / 14:10

AMSTERDAM, Pred opasnošću da internet u potpunosti potisne pisanu štampu odgovornima u tim medijima na um padaju razne ideje, među kojima je i nagrada za vjerne čitateljke vremenom provedenim sa žigolom.
U jednom ženskom časopisu u Holandiji dosjetili su se kako da privuku više čitateljki na taj originalan način. Oni su, naime, organizovali takmičenje nakon kojeg će 25 čitateljki dobiti mogućnost da provedu dva sata sa žigolom.

Ženski časopis Linda koji izlazi jednom mjesečno, time je takođe želio da ilustruje članak o preljubi.

U redakciji ističu da su željeli da sruše tabu o ženama koje plaćaju za seks.Tanjug

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!