Železnice upozoravaju: Zbog radova sutra ne saobraćaju vozovi na jednoj deonici

Izvor: B92, 29.Sep.2021, 17:14

Železnice upozoravaju: Zbog radova sutra ne saobraćaju vozovi na jednoj deonici

Beograd -- Zbog rekonstrukcije pruge vozovi na relaciji Niš–Doljevac neće saobraćati sutra između 9 i 13.00 časova, saopšteno je iz “Infrastrukture železnice Srbije”.

Saobraćaj će biti obustavljen zbog početka radova na deonici Niš–Brestovac, istakli su iz Infrastrukture i dodali da će javnost o daljim promenama blagovremeno biti obaveštena.

"Pruga Niš–Brestovac deo je železničkog koridora Niš – Preševo – državna granica sa Severnom Makedonijom, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a ukupna dužina pruge obuhvaćena projektom modernizacije iznosi 22,8 kilometra", stoji u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zbog rekonstrukcije pruge, sutra se ne saobraćaju vozovi na relaciji Niš-Doljevac

Izvor: Blic, 29.Sep.2021

Zbog rekonstrukcije pruge vozovi na relaciji Niš-Doljevac neće saobraćati sutra izmedju 9 i 13.00 časova, saopšteno je iz “Infrastrukture železnice Srbije”.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.