Izvor: Osiguranje.Online.rs, 08.Okt.2014, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavarovalnica Triglav ponovo sa odličnim kreditnim rejtingom

Bonitetna agencija A.M. Best je 3. 10. 2014. Zavarovalnici Triglav, za vreme redovnog godišnjeg pregleda, ponovo potvrdila kreditni rejting finansijske snage "A-" (odličan) i rejting kreditne sposobnosti izdavača "a-" (odličan). Kreditni rejtinzi odražavaju čvrstu, riziku prilagođenu adekvatnost kapitala, dobre poslovne rezultate i vodeći položaj u branši na slovenačkom tržištu.
Bonitetna agencija A.M. Best je Zavarovalnici Triglav podigla prognozu na srednji rok iz stabilne >> Pročitaj celu vest na sajtu Osiguranje.Online.rs << u pozitivnu. Argumenat Agencije za ovaj rejting je da je poboljšanje prognoze rezultat konstantno uspešnog poslovanja Društva i pored teških uslova na tržištu osiguranja u Sloveniji. Na tržištima jugoistočne Evrope, Grupa nastavlja jačanje svoje već prepoznatljive robne marke i sprovodi zacrtane aktivnosti za dalji rast. U skladu sa strateškim ciljevima, delovanje Triglav Grupe je do 2017. godine usmereno na osnovnu delatnost osiguranja, sa naglaskom na profitabilnosti i sigurnosti poslovanja kao i daljem planiranom rastu i razvoju.
Bonitetna agencija A.M. Best je dala jednako odlične kreditne ocene i zavisnom preduzeću Pozavarovalnici Triglav Re i tako potvrdila ulogu i delovanje ovog reosiguravajućeg društva u sprovođenju strateških ciljeva Triglav Grupe. Bonitetne ocene imaju stabilnu prognozu na srednji rok.
             

Nastavak na Osiguranje.Online.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Osiguranje.Online.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Osiguranje.Online.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.