Zastava oružje: Obustavljen rad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Mar.2018, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zastava oružje": Obustavljen rad

Sindikalna organizacija fabrike "Zastava oružje" upozorila je danas rukovodstvo preduzeća da su mašine u pogonu "Alatnica" već drugi dan ugašene zbog toga što je oko 80 radnika obustavilo proizvodnju, nezadovoljni teškim uslovima rada i načina rukovođenja i nagrađivanja.

Radnici zahtevaju smenu upravnika tog pogona zbog poremećenih ljudskih odnosa.

Rukovodstvo fabrike odbija da ispuni zahteve radnika i smeni rukovodioca pogona iako su, prema oceni sindikata, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zahtevi za smenom opravdani i zasnovani na činjenici da u protekle dve godine, od postavljenja upravnika nije došlo do očekivanog unapređenja tog značajnog dela fabričkog sistema.

U Sindikatu ističu da radnici očekuju odgovoran pristup rukovodstva rešavanju nastale krize i uvažavanje njihovih argumenata, kako ne bi došlo do nove eskalacije sukoba.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sindikat „Zastava oružje“ traži smenu direktora

Izvor: Danas, 13.Mar.2018

Sindikalna organizacija fabrike "Zastava oružje" upozorila je danas rukovodstvo preduzeća da su mašine u pogonu "Alatnica" već drugi dan ugašene zbog toga što je oko 80 radnika obustavilo proizvodnju. Članak Sindikat „Zastava oružje“ traži smenu direktora se pojavljuje prvo na Dnevni list...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.