Štrajkuje 80 radnika Alatnice fabrike Zastava oružje

Izvor: N1 televizija, 13.Mar.2018, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrajkuje 80 radnika Alatnice fabrike Zastava oružje

Mašine u Alatnici fabrike "Zastava oružje" već drugi dan ne rade, jer je oko 80 radnika obustavilo rad zbog nezadovoljstva brzinom rešavanja nagomilanih problema u tom pogonu, saopštio je Samostalni sindikat fabrike.

"Radnici zahtevaju smenjivanje upravnika pogona zbog teških uslova rada, nedostatka odgovarajućih alata, načina vrednovanja i nagrađivanja, kao i zbog načina rukovođenja", navodi se u saopštenju.

Sindikat navodi da radnici očekuju da rukovodstvo fabrike odmah uvaži argumente radnika da ne bi došlo do "eskalacije".
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Zastava oružje": Obustavljen rad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Mar.2018

Sindikalna organizacija fabrike "Zastava oružje" upozorila je danas rukovodstvo preduzeća da su mašine u pogonu "Alatnica" već drugi dan ugašene zbog toga što je oko 80 radnika obustavilo proizvodnju, nezadovoljni teškim uslovima rada i načina rukovođenja i nagrađivanja...Radnici zahtevaju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Radnici Alatnice fabrike "Zastava oružje" prekinuli štrajk

Izvor: N1 televizija, 14.Mar.2018, 16:36

Radnici Alatnice fabrike Zastava oružje, posle trodnevnog prekida počeli su ponovo da rade, pošto je ispunjen jedan od njihovih zahteva, rukovodilac pogona je podneo ostavku, saopštio je Samostalni sindikat...U saopštenju se navodi da je direktor fabrike Zastava oružje Milojko Brzaković prepodne...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.