Žarko Laušević posle 15 godina na filmu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2015, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žarko Laušević posle 15 godina na filmu

Film "Smrdljiva bajka", kojim se glumac Žarko Laušević posle 15 godina, vraća na bioskopsko platno, predstavljen je novinarima u bioskopu „Roda" u Beogradu.

Film Miroslava Momčilovića, sa vrlo neobičnom scenografijom, i gotovo dokumentarističkim pristupom je delo neviđeno na našim prostorima.

Ozbiljna priča, o životu dvoje beskućnika i ljubavi koja se događa i prožima život naizgled beznačajnih beskućnika, ispričana je neverovatnim šarmom kralja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << klošara Petra Božovića, uz glumačku briljantnost Jelene Đokić i Žarka Lauševića.

Uz pohvalu za izbor muzike u filmu kojom nas protagonisti vraćaju u period stasavanja svega onoga što je zaslužilo da se nađe u istoriji umetnosti, tu je montaža kao recept da se objedini zamisao svih aktera.

Premijera filma "Smrdljiva bajka" biće 25. novembra u Sava Centru, a zatim i u Novom Sadu kao i drugim gradovima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Žarko Laušević: Moja karijera ne zavisi od mene

Izvor: Večernje novosti, 24.Nov.2015, 00:10

FILM reditelja i scenariste Miroslava Momčilovića "Smrdljiva bajka", koji je još od početka snimanja pratila ogromna pažnja medija zbog činjenice da je posle pauze od 15 godina glumac Žarko Laušević opet stao pred kamere, prikazan je u ponedeljak u bioskopu "Roda" na projekciji za novinare....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.