Zakoračite u posao budućnosti: Upišite osnovne studije Informacionih tehnologija

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 12:44

Zakoračite u posao budućnosti: Upišite osnovne studije Informacionih tehnologija

Želite da se po završetku fakulteta lako uključite u savremeni način poslovanja? Fakultet društvenih nauka nudi vam posebnu mogućnost da se kroz osnovne studije Informacionih tehnologija brzo prilagodite digitalnim i inovativnim trendovima u poslovanju.

Program osnovnih akademskih studija Informacione tehnologije je interdisciplinarni četvorogodišnji program (240 ESPB) koji ima za cilj da studentima pruži znanja kako iz oblasti informacionih tehnologija tako i iz oblasti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << društveno humanističkih nauka i time razvije kod njih kompetencije i praktične veštine neophodne za izdvajanje na tržištu rada.

Zašto Fakultet društvenih nauka?

Pridružite nam se:

Prijavite se na osnovne akademske studije Informacionih tehnologija na Fakultetu društvenih nauka i postanite profesionalac u ovoj perspektivnoj i profitabilnoj oblasti.

Više informacija o programu, upisu i rokovima možete pročitati klikom na LINK.

Takođe, sve dodatne informacije možete dobiti i pozivom na broj 011-77777-00.

Iskoristite aktuelni popust i ne propustite priliku da zakoračite u avanturu ka uspešnoj karijeri!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.