Za dva dana više od 580 prijava rada na crno

Izvor: N1 televizija, 13.Mar.2018, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za dva dana više od 580 prijava rada na crno

Linija za prijavu rada na crno već dala prve rezultate, a za samo dva dana primljeno je preko 580 poziva, izjavio je v.d direktora Inspektorata za rad Stevan Đurović.

Kako je saopšteno, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i Đurović razgovarali su sa inspektorima iz cele Srbije o tome.

 "Od 110 obrađenih poziva, za 47 ima osnova da inspekcija rada izađe na teren i utvrdi pravo stanje", rekao je Đurović.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << samo dve beogradske opšine u jednom danu, tokom 375 nadozora, inspektori rada zatekli su 137 radnika koja su radili na crno.

Dodao je da će Inspektorat za rad nastaviti suzbijanje sive ekonomije redovnim i vanrednim kontrolama, 24 sata dnevno.

Ministar Đorđević zahvalio je inspektorima na svemu što su do sada uradili i istakao da rade odličan posao koji ima veliku korist za državu i građane.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Usijao" se telefon: Stižu prijave radnika na crno

Izvor: Mondo, 13.Mar.2018

Linija za prijavu rada "na crno" već je dala prve rezultate - za samo dva dana primljeno je preko 580 poziva u kojima su "označeni" poslodavci koji krše zakon...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović.."Od 110 obrađenih poziva, za 47 ima osnova da inspekcija rada izađe na teren i utvrdi pravo stanje", rekao...

Nastavak na Mondo...

Ministarstvo rada Srbije: Linija za prijavu `rada na crno` već dala prve rezultate

Izvor: Beta Video, 13.Mar.2018

BEOGRAD - Linija za prijavu rada na crno već dala prve rezultate, a za samo dva dana primljeno je preko 580 poziva, izjavio je danas v.d direktora Inspektorata za rad Stevan Djurović. Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Djordjević i Djurović razgovarali su sa inspektorima...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.