ŽRS počinju isplatu preostalih dugovanja radnicima

Izvor: Capital.ba, 18.Jan.2019, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽRS počinju isplatu preostalih dugovanja radnicima

DOBOJ – Druga tranša od devet miliona evra kreditnih sredstava Svjetske banke u projektu restrukturisanja “Željeznica Republike Srpske” operativna je i danas počinje izmirivanje preostalih dugovanja prema bivšim radnicima koji su u ranijem periodu zbog različitih razloga napustili ovu kompaniju, saopšteno je iz “Željeznica Republike Srpske”. Iz “Željeznica” su naveli da će, osim zaostalih dugovanja prema bivšim radnicima, iz druge tranše kredita biti izmirena i dugovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << prema Poreskoj upravi Republike Srpske. “Ovim novcem biće izmirena dugovanja po osnovu toplog obroka, regresa, prevoza kao i naknade za takozvani kilometar sat”, ističe se u saopštenju. Sve aktivnosti u projektu restrukturisanja “Željeznica Republike Srpske” sprovode se uz podršku Vlade Republike Srpske, Ministarstva saobraćaja i veza Republike Srpske, kao i stručnog tima Svjetske banke. Druga tranša kredita Svjetske banke trebalo je da bude uplaćena “Željeznicama RS” do kraja 2018. godine, ali je došlo do određenog kašnjenja, o čemu je portal CAPITAL pisao u tekstu Kasni drugi dio kredita Svjetske banke „Željeznicama RS“. Srna/CAPITAL The post ŽRS počinju isplatu preostalih dugovanja radnicima appeared first on INFORMACIJA JE KAPITAL - Capital.ba.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Počela isplata druge tranše dugovanja prema BIVŠIM RADNICIMA „Železnica“ RS

Izvor: Blic, 18.Jan.2019

Druga tranša od devet miliona evra kreditnih sredstava Svetske banke u projektu restrukturisanja “Železnica Republike Srpske” operativna je i danas počinje izmirivanje preostalih dugovanja prema bivšim radnicima koji su u ranijem periodu zbog različitih razloga napustili ovu kompaniju, saopšteno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.