ŽELIMO AMERIČKI KAPITAL: Mudre izjave stižu iz našeg komšiluka

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2020, 16:10

"ŽELIMO AMERIČKI KAPITAL": Mudre izjave stižu iz našeg komšiluka

Treba dati tempo u sprovođenju reformi koje će omogućiti bolji život građanima

Bosna i Hercegovina će potpisati memorandum o ekonomskoj saradnji sa SAD u oblasti infrastrukture, energetike, digitalizicije, kao i o američkim ulaganjima u zemlju, rečeno je iz Predsedništva BiH nakon onlajn razgovora sa Filipom Rikerom, pomoćnikom državnog sekretara SAD za evropske i azijske poslove.

- Želimo da američki kapital dolazi u Bosnu i Hercegovinu - rekao je ovim povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Šefik DŽaferović, član Predsedništva BiH, ali nije izneo više detalja, prenosi portal Indikator.

Vršilac dužnosti pomoćnika državnog sekretara SAD-a za evropske i azijske poslove, Riker, ponovio je da SAD ostaju jak i posvećen partner Bosni i Hercegovini u sprovođenju reformi i ispunjavanju uslova za napredak ka evroatlantskim integracijama.

Naglasio je da Predsedništvo BiH treba da da tempo u budućim koracima koje treba preduzeti na putu ka EU, kao i u sprovođenju drugih reformi koje će omogućiti bolji život građanima BiH.

Da li si se ikada osetio/la ugroženo od strane neke nepoznate osobe koja te je kontaktirala putem društvenih mreža?

Choices

Da

Ne

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Bosna i Hercegovina BiH SAD kapital ulaganje

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.