Vučić zove: Pogledajte stan, 118 EUR - a ostaje vaš FOTO

Izvor: B92, 04.Jun.2018, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić zove: Pogledajte stan, 118 EUR - a ostaje vaš FOTO

Beograd -- Vojnik koji se useli u stan od 67 kvadratnih metara, mesečno će plaćati ratu od 118 evra mesečno, rekao je predsednik Aleksandar Vučić.

"Ni za dvostruko veći novac ne možete da iznajmite takav stan, a ostaje u vašem vlasništvu", rekao je Vučić, koji je sa premijerkom Anom Brnabić obišao "ogledni stan" iz državnog projekta stanogradnje za pripadnike snaga bezbednosti u naselju "Zemunske kapije".

"Hvala Ani i Vladi što su razumeli značaj ove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << inicijative", rekao je Vučić i dodao da je znao da će deo ljudi sa skepsom da posmatraju ovaj projekat.

Vučić je zamolio sve da obiđu ovaj stan koji će biti dostupan za pripadnike vojske, policije i bezbednosno-informativne agencije.

"Da vide petoslojnu stolariju, parkete, izolacione materijale od 40 centimetara, da vide da je sve po visokim standardima, a po ceni manjoj od tržišne", objasnio je Vučić.

"Možete da vidite stan od 67 kvadrata, i vojnik koji uđe mesečno će plaćati ratuod oko 118, 119 evra", rekao je Vučić, dodajući da zgrade koje pored zida neki drugi investitor dokazuju koliko se Srbija razvija.

Vučić je zamolio i da se razmotri mogućnost da isto ponude medicinskim sestrama, lekarima i mladim bračnim parovima.

On je rekao da mora i da istakne jednu stavr, a zbog koje će mnogi da se ljute na njega:

"Država Srbija mnogo ulaže u vojnike i ne možemo da dozvoilimo da neki tajknun ponudi pare i uzme ga tokom noći."

Vučić je rekao i da ko uzme stan, ne može posle da ode i bude telohranitelj nekom tajkunu, imaće obavezu koliko mora da ostane i radi.

"Siniša, nadam se da možeš da pomogneš Ani da nađemo rešenje za sve - da se izgrade stanovi za medicinske sestre i lekare", rekao je Vučić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.