Vučić u Davosu sa predsednicom Mađarske Katalin Novak

Izvor: B92, 17.Jan.2024, 13:03

Vučić u Davosu sa predsednicom Mađarske Katalin Novak

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednicom Mađarske Katalin Novak na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu.

"Razmenili smo mišljenja o aktuelnoj geopolitičkoj situaciji, dešavanjima u regionu i daljem jačanju prijateljskih i dobrosusedskih odnosa Srbije i Mađarske", napisao je na svom Instagram profilu.

I u narednom periodu nastavljamo da planiramo i radimo zajedno za bolju budućnosti naših zemalja, dodao je.

Predsednik Republike >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsedavajućom Saveta ministara BiH Borjanom Krišto tokom Svetskog ekonomskog foruma u Davosu.

"Sa predsedavajućom Saveta ministara BiH razgovarao sam na Svetskom ekonomskom forumu o jačanju sveukupne saradnje dveju zemalja, evropskom putu regiona i drugim aktuelnim pitanjima", napisao je na svom instagram profilu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VUČIĆ SA LAJČAKOM U DAVOSU: Srbi na KiM se suočavaju sa svakodnevnim pretnjama, Priština ugrožava mir

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2024

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u Davosu gde učestvuje na Svetskom ekonomskom forumu...Na marginama samita predsednik Srbije Aleksandar Vučić se sastaje sa brojnim svetskim i evropskim zvaničnicima, kao i predstavnicima međunarodnih organizacija, finansijskih institucija i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.