Vučić i Mihajlović obišli Koridor 11: Radovi ne kasne ni dan

Izvor: N1 televizija, 04.Jun.2016, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Mihajlović obišli Koridor 11: Radovi ne kasne ni dan

Premijer Srbije Aleksandar Vučić i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović obišli su radove na izgradnji Koridora 11 na deonicama Ljig-Preljina i Lajkovac-Ljig. Reč je o izgradnji autoputa E763, na kojima su glavni izvođači kompanije iz Azerbejdžana i Kine.

"Ministarka Mihajlović i ja obišli smo celu trasu puta od Obrenovca do Uba, od Uba do Lajkovca, a Ub-Lajkovac, tih 12,5 kilometara, završeno je. Lajkovac-Ljig takođe smo obišli", >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kazao je Vučić.

On je kazao da "u ovom trenutku na ovoj deonici radi 1.132 radnika iz srpskih preduzeća", a kako je dodao, autoput E763 biće jedan od najlepših autoputeva jer "izvođen je i prostor za cveće".

Prema njegovim rečima, do 25. avgusta biće otvoreno 40,4 kilometara deonice od Ljiga do Čačka.

"Sledeće godine ćemo da otvorimo sve druge delove. Završili smo već Ub-Lajkovac, tih 12,5 kilometara, ali nam nedostaje deo od Lajkovca do Ljiga, i 25,6 kilometara od Obrenovca do Uba, kao i Surčin-Obrenovac", dodao je premijer Srbije.

On je ocenio da je izgradnja pomenutih deonica "velika stvar za zemlju", kako u smislu dovođenja novih investitora, tako i u smislu angažmana građevinske operative iz zemlje, za koju je rekao da se "polako, ali sigurno budi".

Kako je naveo, "radovi ne kasne ni dana" uprkos velikim problemima sa klizištima u prethodnom periodu.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.