Vučić: Sa velikim ponosom pokazujem Voznijaku Beograd na vodi FOTO

Izvor: B92, 06.Dec.2023, 15:48

Vučić: Sa velikim ponosom pokazujem Voznijaku Beograd na vodi FOTO

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i Stiv Voznijak bili su na predstavljanju projekta Beograd na vodi.

"Upoznavanje sa glavnim gradom. Sa velikim ponosom pokazujem Stivu Voznijaku projekat Beograd na vodi", napisao je Vučić na Instagram profilu buducnostsrbijeav.

"Posebno mi je drago što našeg budućeg zemljaka mogu da ugostim u najlepšem restoranu u zemlji", dodao je.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je ranije danas u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posetu Stiva Voznijaka, inženjera računarstva i suosnivača kompanije Apple.

"Za nas je najveća čast što verujem da će Vlada Srbije tvorcu globalne IT industrije dodeliti pasoš Srbije. Čestitam Voznijaku i njegovoj supruzi, što će danas ili sutra postati građani Srbije", rekao je Vučić tokom obraćanja medijima.

"I sad možemo da se hvalimo da je kompjuterski genije Srbin, koji će najveći deo života da živi u Americi, ali dolaziće neretko i u svoju Srbiju. I mi smo ponosni na to i veoma srećni zbog toga. Ja im čestitam i mnogo, mnogo se zahvaljujem", naveo je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.