Izvor: RTS, 08.Feb.2022, 23:06

Vučić: Rekordna zaposlenost u Srbiji, pregovaramo za više od 35.000 novih radnih mesta

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram profilu "avucic" da se pregovara sa 92 investitora za preko 35.000 novih radnih mesta.
Aleksandar Vučić je naveo da je ukupna vrednost investicija o kojima se pregovara 7,3 milijarde evra, što je, kako je dodao, preko 35.000 novih radnih mesta.

"Mi u ovom trenutku imamo rekordnu zaposlenost u Srbiji. Mi moramo da nastavimo taj niz uspešnih godina, što se tiče privlačenja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << stranih direktnih investicija", naveo je Vučić.
U objavi je dodao da "istovremeno moramo da jačamo domaće investitore".
"To je ta naša snaga koja nam pravi ogromnu prednost u odnosu na sve druge u regionu", navedeno je u Vučićevoj objavi na Instagramu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Pregovaramo sa 92 investitora, obezbediće više od 35.000 novih radnih mesta

Izvor: Danas, 08.Feb.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija pregovara sa 92 investitora, a da bi ukupna vrednost tih investicija mogla da bude 7,3 milijarde evra, kao i više od 35.000 novih radnih mesta.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.