Vučić: Pregovaramo sa Air Serbijom o letovima iz Niša

Izvor: SEEbiz.eu, 29.Sep.2018, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Pregovaramo sa Air Serbijom o letovima iz Niša

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Nišu da pregovara sa Air Serbijom o uvođenju letova iz Niša do različitih svetskih destinacija.

"Uveren sam da će to biti velika i veoma značajna novost", rekao je Vučić na konferenciji za novinare u Oficirskom domu.

On je kazao da je Wizz Air doneo odluku o ukidanju letova od Niša do Malmea zbog nedovoljne popunjenosti svojih aviona.

Vučić je poručio građanima Niša da ne brinu i rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << da će država uložiti mnogo više novca u niški aerodrom.

"Neće biti prebacivanja para sa aerodroma na određene agencije bez ikakvog zakonskog osnova. Ljudi će imati zagarantovan posao i sigurnu budućnost", rekao je Vučić.

On je dodao da će, nakon što "Vinci" preuzme upravljanje beogradskim aerodrom, država sve svoje snage usmeriti u razvoj niškog aerodroma i aerodroma Lađevci kod Kraljeva.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.