Vućić: Pregovaramo sa „Er Srbijom“ o uvođenju letova iz Niša

Izvor: juGmedia, 28.Sep.2018, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vućić: Pregovaramo sa „Er Srbijom“ o uvođenju letova iz Niša

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Nišu da pregovara sa „Er Srbijom“ o uvođenju letova iz Niša do različitih svetskih destinacija.

Uveren sam da će to biti velika i veoma značajna novost„, rekao je Vučić na konferenciji za novinare u Oficirskom domu.

On je kazao da je „Viz er“ doneo odluku o ukidanju letova od Niša do Malmea zbog nedovoljne popunjenosti svojih aviona.

Vučić je poručio gradjanima Niša >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << da ne brinu i rekao da će država uložiti mnogo više novca u niški aerodrom.

Neće biti prebacivanja para sa aerodroma na određene agencije bez ikakvog zakonskog osnova. Ljudi će imati zagarantovan posao i sigurnu budućnost„, rekao je Vučić.

On je dodao da će, nakon što „Vansi“ preuzme upravljanje beogradskim aerodrom, država sve svoje snage usmeriti u razvoj niškog aerodroma i aerodroma Lađevci.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Vučić: Niški aerodrom  biće “glavni srpski aerodrom

Izvor: JUGpress.com, 29.Sep.2018, 16:40

NIŠ.. ..Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, odgovarajući na pitanja novinara na konferenciji koja je održana u Nišu u Oficirskom domu kazao je da će niški aerodom ubuduće najverovatnije moći da računa i na uvođenje novih linija i novog prevoznika –  Air Srbija. U toku su pregovori sa...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.