Izvor: Danas, 14.Maj.2023, 10:34

Vučić: Ne pada nam na pamet da smenjujemo Batu Gašića koji radi odličan posao, ali zato možemo na izbore ako hoćete

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić danas su obišli mesto Duvanište nedaleko od Smedereva i gde im je prikazan arsenal neregistrovanog oružja, koji su od 8. maja građani predali policijskim stanicama i tom prilikom prokomentarisao dva velika protesta u Beogradu.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vučić u obilasku predatog nelegalnog naoružanja: Do sada prikupljeno 13.500 komada oružja i eksplozivnih sredstava

Izvor: Danas, 14.Maj.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić danas su obišli mesto Duvanište nedaleko od Smedereva i prikazan im je arsenal neregistrovanog oružja, municije i minsko-eksplozivnih sredstava koji su od 8. maja građani predali policijskim stanicama.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.