Vučić: Definitivno idem u Srebrenicu

Izvor: SEEbiz.eu, 09.Jul.2015, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Definitivno idem u Srebrenicu

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Bruxellesu da će definitivno ići na komemoraciju srebrenčkim žrtvama u Potočare, uprkos lošim sigurnosnim procjenama.

"Sigurnosne procjene me nikad nisu zanimale", rekao je Vučić nakon susreta sa predsjednikom Evropske komisije Jean-Claude Junckerom u Bruxellesu.

On je kazao da ga ne zanimaju ni pojedine uvrijedljive izjave na račun Srbije.

"Sto puta sam se ugrizao za jezik da ne bih odgovarao >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << na provokacije i uvrede", rekao je Vučić i dodao da je jedino što je važno da se između srpskog i bošnjačkog naroda izgradi bolji i iskreniji odnos.

Upitan da prokomentira današnju rezoluciju o Srebrenici koju je donio Europski parlament, Vučić je kazao da je primijetio da su vodeću ulogu u tome imali hrvatski poslanici.

"Neću ništa više reći i sad će se sto prvi put ugristi za jezik", rekao je premijer Srbije.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.