Kulturni centar u Stepanovićevu rekonstruisan od poda do plafona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Mar.2022, 12:14

Kulturni centar u Stepanovićevu rekonstruisan od "poda do plafona"

Objekat Kulturnog centra u Stepanovićevu je kompletno rekonstrisan. Vrednost radova je oko 104 miliona dinara izjavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević dodavši da će taj objekat biti deo mreže Kulturnih stanica Grada Novog Sada u okviru projekta „Novi Sad Evropska prestonica kulture 20/22“.

Pored ovoga u MZ Stepanovićevo ulaže se još 6,6 miliona , a od 2012.  investirano je 411 miliona dinara, istakao je gradonačelnik Miloš Vučević prilikom posete KUD >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Stepanovićevo koji će moći da se pohvale  kulturnim centrom u kome će svoj dom naći penzioneri, lovci i sportisti.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Милош Вучевић (@milosvucevic_gradonacelnik)

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Centar Kisača sada krasi "NOVO MESTO", pogledajte šta sve sadrži

Izvor: Blic, 01.Apr.2022, 09:50

U okviru projekta "Novi Sad 2021 - Evropska prestonica kulture", realizovano je "Novo mesto" u Kisaču i predviđeno je za odmor, rekreaciju i kulturne sadržaje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.