Vode Vojvodine nastavljaju konsultacije sa obveznicima na terenu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Avg.2022, 15:11

Vode Vojvodine nastavljaju konsultacije sa obveznicima na terenu

JVP "Vode Vojvodine" nastavlja konsultacije sa obveznicima na terenu. Nakon konsultacija koje su bile 3.avgusta, na zahtev građana, zaposleni iz "Vode Vojvodine", ponovo su u Sremskoj Mitrovici odgovarali na pitanja i različite nedoumice. Ova akcija započeta je prošle godine i naišla je na veliko odobrenje građana, jer se na ovaj način rešavaju problemi velikog broja obveznika.

S obzirom da rešenja za naknadu za odvodnjavanje za tekuću godinu izazivaju dosta nedoumica, predstavnici Službe za naknadu JVP "Vode Vojvodine" na licu mesta su rešili zahteve obveznika i probleme u vezi sa spornim potraživanjima, neuručenim rešenjima, žalbama, reprogramima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.